Simona Halep, prima reacție după victoria senzațională cu Garcia! „Sunt gata pentru orice, chiar și pentru al 3-lea meci”
Ultima Ora Breaking News Europarlamentare 2019 Prezidențiale 2019 Sport

Simona Halep și Raluca Olaru s-au calificat în turul 2 al probei de dublu de la Eastbourne

Simona Halep şi Raluca Olaru au realizat surpriza zilei de duminică în proba de dublu de la Eastbourne. Româncele au trecut în primul tur de canadianca Gabriela Dabrowski şi Yifan Xu (10 WTA, la dublu), campioanele en-titre şi principalele favorite.

Halep şi Olaru s-au impus cu scorul de 7-6 (5), 7-5, în ciuda faptului că au fost conduse la diferenţe mari în ambele seturi. În primul act, Dabrowski şi Xu au condus cu 5-2, însă româncele au revenit, adjudecându-şi patru game-uri consecutive şi câştigând setul la tie-break. Actul al doilea s-a desfăşurat într-o manieră asemănătoare, Halep şi Olaru fiind conduse cu 4-1, însă cele două, care nu au mai făcut pereche din februarie 2016, au revenit şi au câştigat partida, după aproximativ o oră şi 30 de minute.

În turul secund, perechea din România vor înfrunta învingătoarele din duelul Alicja Rosolka/ Zhaoxuan Yang – Lucie Hradecka/ Andreja Klepac.

În competiţia de simplu de la Eastbourne (23-29 iulie), Simona Halep va juca direct în turul 2. Simona va susţine primul meci cu învingătoarea dintre Camila Giorgi, locul 39 WTA, şi Su-Wei Hsieh, locul 28 WTA. Dacă va trece de acest tur, Halep ar putea să se întâlnească într-o partidă cu Barbora Strycova sau cu Qiang Wang. În sferturi, cea mai puternică posibilă adversară ar fi Angelique Kerber, iar în semifinale Ashleigh Barty sau Elina Svitolina. Pe partea cealaltă de tablou, principalele favorite pentru a ajunge în finală sunt Karolina Pliskova, Kiki Bertens şi Sloane Stephens.Pentru Simona Halep este primul şi singurul turneu de pregătire pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon, după prezenţa la Roland Garros.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.