Simona Halep se căsătorește! Se pregătește de o nuntă ca în povești 1
Ultima Ora Sport

Simona Halep se căsătorește! Se pregătește de o nuntă ca în povești

Simona Halep se căsătorește! Îndrăgostită până peste cap de Toni Iuruc, omul de afaceri de origine machedonească, fostul lider mondial din circuitul WTA se pregătește de o perioadă super încărcată. Conform wowbiz, în mare secret, Simona Halep a fost cerută în căsătorie de bărbatul alături de care s-a afișat încă din această vară. Toni Iuruc a pus genunchiul jos și nu a ezitat.

Emoționată, Simona Halep a răspuns DA. Imediat ce a acceptat cererea în căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au apucat să se ocupe de organizarea nunții. ”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat un apropiat de-al jucătoarei de tenis.

Sursa citată spune că ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane. De altfel, acesta a fost un element dificil pe lista celor de rezolvat pentru că, în acest moment, nu prea există restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie.

Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa celor de la wowbiz. Vă reamintim că Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este machedon și un om de afaceri influent.

Acesta deține nu mai puțin de șase firme și a fost fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep a fost surprinsă prima oară alături de el la un restaurant din Capitală. „L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta”, a spus și Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.