Simona Halep declarație în lacrimi după victoria de la Wimblendon. ”Visul mamei mele a devenit realitate” 1
Simona Halep a decis să participe la 2 turnee în luna octombrie
Ultima Ora Breaking News Sport

Simona Halep declarație în lacrimi după victoria de la Wimblendon. ”Visul mamei mele a devenit realitate”

Simona Halep va urca în clasamentul WTA de pe locul 7 pe locul 4, după ce a ajuns pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon.

Serena Williams a declarat, joi, că Simona Halep a jucat incredibil în semifinale cu Elina Svitolina, subliniind că mereu meciurile contra jucătoarei din Constanţa au fost dificile.

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 8 mondial şi cap de serie numărul 8.

Halep va juca a cincea finală de grand slam, a treia în acest an la un turneu şi cea cu numărul 36 din carieră (în total), la simplu.

Jucătoarea română a câştigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut. Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, a declarat, joi, că este foarte fericită pentru calificarea în finala turneului de la Wimbledon, subliniind că meciul cu Elina Svitolina nu a fost atât de uşor pe cât o arată scorul.

Sportiva ucraineană Elina Svitolina a declarat, joi, că Simona Halep a jucat incredibil în semifinala de la Wimbledon, subliniind că este dezamăgită că nu a profitat de şansa ei, informează BBC.Simona Halep va juca finala, sâmbătă, de la ora 16.00, cu Serena Williams.

“Am vorbit cu mama mea după meci. Acum 10-15 ani a spus că visul ei este să joc finala la Wimbledon pentru că toată lumea este aici, în loja regală, şi este un moment incredibil. Astăzi visul ei a devenit realitate, voi juca finala. Este un moment foarte special”, a spus Simona Halep, conform news.ro.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.