Simona Halep a decis să participe la 2 turnee în luna octombrie 1
Simona Halep a decis să participe la 2 turnee în luna octombrie
Ultima Ora Sport

Simona Halep a decis să participe la 2 turnee în luna octombrie

 Simona Halep, locul 5 în clasamentul mondial, se apropie cu pași repezi de finalul sezonului 2019, iar în luna octombrie mai are programate două turnee.

Eleva lui Daniel Dobre este așteptată să ia startul la Cupa Kremlinului, la Moscova, în perioada 14 – 20 octombrie 2019, o competiție de nivel Premier, cu premii totale în valoare de 1.032.000 de dolari. Apoi, după o săptămână de pauză, Simona Halep trebuie să revină în China, pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen, care debutează pe 27 octombrie 2019 și pune la bătaie premii totale în valoare de 14 milioane de dolari.

Accidentată în dubla asiatică Wuhan – Beijing, Simona Halep face investigații medicale în aceste zile, dar și recuperare, pentru a putea juca ultimele două turnee ale anului. Constănțeanca a renunțat anul trecut în ultimul moment la turneul de la Moscova, competiție pe care a câștigat-o în 2013. Simona Halep are șansa, cu două rezultate bune în aceste două ultime turnee, să încheie pentru a treia oară consecutiv anul pe prima poziție în clasamentul mondial.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.