Victorie uriașă pentru Simona Halep. A ajuns în finală
Simona Halep a aflat când va juca următorul meci din semifinalele de la Wimbeldon
Ultima Ora Sport

Simona Halep a dat lovitura. Ce spune presa străină de noul antrenor al tenismenei

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) poate da lovitura cu noul antrenor. Sascha Bajin, omul ales cel mai bun antrenor din 2018, este în continuare liber de contract, după despărţirea de Naomi Osaka, şi va fi prezent la Miami, iar presa din Franţa a făcut un anunţ interesant.

Anternorul are pe listă patru jucătoare pe care le-ar putea prelua. Este vorba despre Kristina Mladenovic, Sloane Stephens, Daria Kasatkina şi Simona Halep sunt cele patru tenismene despre care vorbesc jurnaliştii francezi de la tennisactu.net. Halep lucrează în acest moment cu Daniel Dobre, care va merge să o ajute în această săptămână la Miami, după colaborarea-test cu belgianul Thierry van Cleemput.

Cu două săptămâni în urmă, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici au fost cei care au luat legătura cu Bajin, scrie mediafax.ro.

Sascha Bajin a condus-o pe Naomi Osaka spre câştigarea a doua titluri de Grand Slam, singurele din carieră, de până acum: US Open 2018 şi Australian Open 2019, dar colaborarea dintre cei doi s-a încheiat după 13 luni. Serena Williams, Victoria Azarenka şi Caroline Wozniacki sunt sportivele în staff-ul cărora a mai fost Sascha Bajin.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.