Și-a omorât vecinul cu toporul! 1
Ultima Ora Justiție Social

Și-a omorât vecinul cu toporul!

Un bărbat în vârstă de 61 ani, din comuna nemţeană Piatra Şoimului, este cercetat de poliţişti după ce l-ar fi lovit cu un topor pe un consătean în vârstă de 63 ani, iar acesta a decedat din cauza rănilor suferite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat, pentru AGERPRES, că fapta s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în curtea gospodăriei suspectului.

”Din verificările preliminarii efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce doi bărbaţi de 48, respectiv 63 de ani, ambii din Piatra Şoimului, ar fi pătruns în curtea locuinţei bărbatului de 61 de ani, în urma unui conflict, cel din urmă l-ar fi lovit cu un topor în zona corpului pe cel de 63 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj medical care a constatat decesul victimei. Persoana bănuită de comiterea faptei, cât şi bărbatul de 48 de ani se află în custodia poliţiştilor”, a spus Georgiana Moşu.

Cercetările sunt în desfăşurare şi se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.