Șerban Nicolae vrea să-l lase pe Iohannis fără atribuțiile de președinte! Șeful statului atacă la Curtea Constituțională 1
Ultima Ora #CURTEA CONSTITUTIONALA iohannis Justiție

Șerban Nicolae vrea să-l lase pe Iohannis fără atribuțiile de președinte! Șeful statului atacă la Curtea Constituțională

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea si completarea Legii concurentei 21/1996, informează Administratia Prezidentiala. Seful statului sustine ca Legislativul a adoptat proiectul cu incalcarea principiului bicameralismului.

Iohannis îi răspunde astfel senatorului PSD, care vrea să-l scoată pe șeful statului din procesul de desmnarea membrilor Consiliului Concurenței. Nicolae a promovat o lege, votată de parlamentari, prin care, președintele României, nu niciun rol în acest domeniu.

Șeful statului precizează că la Senat, forul decizional, au fost realizate intervenții asupra unor prevederi importante ale legii, care însumează peste 20 de articole, comparativ cu formă tacită adoptată de către Camera Deputaților.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.