Sepsi OSK 2-2 cu Bodo Glimt
Sepsi OSK 2-2 cu Bodo Glimt
Sport Ultima Ora

Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari.

Joi seară, pe stadionul Giuleşti, golurile învingătorilor au fost marcate de Ştefănescu ‘22, ’38. Pentru FC Voluntari a înscris Dumitrescu de la Sepsi, în minutul 90+5, în propria poartă.

Sepsi va juca în turul doi preliminar al Conference League.

Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 1Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 2Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 3Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 4Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 5Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 6Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 7Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 8Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 9Galerie FOTO. Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat în premieră Cupa României 10

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.