Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar Bucureşti, prof. Ovidiu Băjenaru, a murit infectat cu noul coronavirus 3
Ultima Ora #coronavirus Social

Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar Bucureşti, prof. Ovidiu Băjenaru, a murit infectat cu noul coronavirus

Şeful Secţiei Neurologie II a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, profesorul Ovidiu Băjenaru, a murit, a anunţat joi conducerea unităţii medicale.

Medicul fusese internat în urmă cu o săptămână la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce se îmbolnăvise de Covid-19.

Medicul Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani, s-a stins din viaţă la Institutul Matei Balş din Capitală, unde se afla internat de mai bine de o săptămână, fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

„Tuturor celor cunoscuţi, dar mai ales nouă, personalului medical al SUUB şi, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul şi profesorul Ovidiu Alexandru Băjenaru.

Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat şi domnul profesor Ovidiu Băjenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmaşii lui profesionali.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, afirmă conducerea unităţii medicale.

Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar Bucureşti, prof. Ovidiu Băjenaru, a murit infectat cu noul coronavirus 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.