Se răcește accentuat vremea. Vezi de când 5
Social Ultima Ora

Se răcește accentuat vremea. Vezi de când

Meteorologii au emis, miercuri, o informare de ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului în zona montană înaltă. La munte, prin acumulare, stratul nou de zăpadă va ajunge la 15 – 20 de centimetri. Informarea este valabila până vineri dimineaţă.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, ora 10.00, până vineri la aceeaşi oră temporar va ninge în regiunile vestice, nordice şi centrale.

”În zona de munte, prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de 15…20 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent. În zona montană înaltă, cu precădere a Carpaţilor Meridionali, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 60…80 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii”, a transmis ANM.  Meteorologii precizează că la sfârşitul săptămânii, vremea va deveni rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii