Se iau măsuri după incidentul grav din Piața Constituției. Ce va face poliția 1
Ultima Ora Justiție Social

Se iau măsuri după incidentul grav din Piața Constituției. Ce va face poliția

Poliția Capitalei anunță că în Piața Constituției va fi supravegheat de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Acțiuni Speciale, în anumite intervale orare.

„Cu privire la suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piața Constituției, facem precizarea că acest perimetrul va fi supravegheat de echipe mixte constituite din polițiști de siguranță publică și jandarmi, de polițiști rutieri și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, în intervale orare bine stabilite, în funcție de situația operativă concretă”, anunță Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, în noaptea de luni spre marți, în zona Piața Constituției, echipajele au legitimat 261 de persoane și au fost controlate 148 de mașini, mai arată sursa citată.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.