Se cere demisia directoarei ANM! “A panicat populaţia” 1
Ultima Ora Social

Se cere demisia directoarei ANM! “A panicat populaţia”

Deputatul Pro România, Mircea Titus Dobre cere demisia directoarei ANM, Elena Mateescu.  Aceasta a anunțat o furtună asemănătoare cu cea din Grecia, pe litoralul românesc, care însă nu a mai venit. Informația a făcut ca statțiunile noastre de la Marea Neagră să se golească de turiști în acest weekend, a considerat deputatul.

Se cere demisia directoarei ANM! “A panicat populaţia” 2

”Declarațiile hazardate și panicarde ale directoarei ANM, Elena Mateescu, au golit litoralul românesc, în acest weekend. Joi, 11 iulie, directorul general al ANM a afirmat că fenomenul meteo care a generat miercuri o furtună devastatoare în Grecia, soldată cu sute de victime, între care și șase morți, ar putea să provoace incidente şi în România, litoralul urmând să fie afectat. Vestea că sunt şanse ca ciclonul din Grecia să lovească şi România, mai ales litoralul românesc, a determinat mii de români să-și anuleze rezervările pentru acest weekend. Să ne răspundă doamna director ANM dacă nu are echipamente performante pentru a da prognozele corect. Dacă nu există aceste echipamente sau specialiștii de la ANM nu știu să le folosească, atunci ar trebui să elibereze posturile. Tot doamna director ANM a declarat că populația trebuie să se pregătească pentru un dezastru, până la sfârșitul acestei luni, deși, cu altă ocazie, explica faptul că nu se pot da prognoze corecte pentru o perioadă mai lungă de trei zile. Dacă va continua în acest fel, va reuși să distrugă turismul românesc, nu doar pe Litoral, ci și în celelalte zone ale țării. Solicit demisia directorului ANM și cer Guvernului României să ia urgent măsuri, înainte de a se distruge tot ce a mai rămas în această țară”, a declarat Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului.

„Furtuna violentă care a lovit regiunea Halkidiki din Grecia ar putea ajunge şi în România” – sunt cuvintele directoarei ANM, care ar fi indus panica în populație.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii