ULTIMA ORĂ. Eduard Hellvig chemat la AUDIERI în Comisia parlamentară de control a activității SRI
Ultima Ora Justiție

Scandal monstru în SRI. Cerere de ultimă oră pentru Eduard Hellvig

Scandal monstru în SRI. Cerere de ultimă oră pentru Eduard Hellvig

Generalul SRI, Dumitru Dumbravă, este acuzat că ar fi plagiat o bună parte din lucrarea sa de doctorat. Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, solicită directorului Eduard Hellvig investigare de urgență asupra acestei fapte.

 

„Cer în mod public Directorului Serviciului Român de Informații investigarea de urgență a generalului Dumbravă și demiterea să.

Domnule Director, foști colegi, nu va mai lăsăți șantajați de Dumbravă și de echipa lui Coldea. A venit vremea să puneți rânduiala în serviciu, iar infractorii că Dumbravă vor trebui să răspundă.

Un hoț între hoți.

Un plagiator în fruntea SRI.

Un traficant de influență în dosare cu miza.

Un combinator de jurnaliști cu grade.

Un incompetent profesional care a băgat la pușcărie sute, poate chiar mii de oameni nevinovați.

Un coordonator de judecători pe biletele.

Orice vreme-și are vremea. Oricât l-ar proteja conducerea serviciului, Mitică va ajunge la pușcărie pentru faptele sale.

#curaj

#romania3”, scrie Daniel Dragomir pe pagina România 3.0.

Alături de Dumbravă, este atacată și echipa lui Mihail Florian Coldea, acuzând-o pe aceasta de șantaj. Acuzațiile aduse nu sunt puține, Daniel Dragomir numindu-l pe generalul SRI incompetent, combinator, traficant, care trebuie să ajungă la pușcărie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii