500 de angajați din instituție au diplome de doctor. Câți bani dai ca să le plătești sporuri
Scandal la Școala de Poliție din Câmpina. Elevii au fost prinși cu droguri
Ultima Ora Social

Scandal la Școala de Poliție din Câmpina. Elevii au fost prinși cu droguri

Doi elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au fost prinși cu droguri. Cei doi ar fi terminat cursurile peste o lună și ar fi devenit agenți de poliție, însă acum au fost nevoiți să ceară părăsirea școlii.

Mai multe pliculețe care conțin substanțe ce par a fi droguri au fost găsite, marți, în mașini și camerele de cămin de la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Potrivit anchetatorilor, conducerea Școlii de Poliție din Câmpina a sesizat ofițerii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și Terorism Ploiești că asupra a doi elevi există suspiciuni că au droguri, pentru consumul propriu.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că s-au făcut controale în mașini și camere, cu această ocazie fiind „depistate și ridicate mai multe pliculețe cu o substanță care va fi analizată la laborator”.

Reprezentanții Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina au refuzat să vorbescă depre ancheta oamenilor legii, dar au precizat că doi elevi au cerut marți părăsirea școlii, „adică încetarea activității de elev“.

„La controalele efectuate, la ore sau în camere, controale făcute de profesori sau diriginți, cei doi au fost identificați cu un comportament neadecvat”, au adăugat sursele citate.

Cei doi ar fi terminat cursurile peste o lună, iar pe 29 noiembrie ar fi fost agenți de poliție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.