Scandal într-un avion Wizz Air de pe ruta Londra – București. A aterizat de urgență la Frankfurt 1
Ultima Ora Social

Scandal într-un avion Wizz Air de pe ruta Londra – București. A aterizat de urgență la Frankfurt

A fost panică într-un avion Wizz Air aflat pe ruta Londra – București. Asta după ce aeronava a fost forțată să aterizeze de urgență la Frankfurt, în jurul orei 1:40 noaptea. Anunțul oficial a fost că uneia dintre persoanele aflate la bord i s-a făcut rău. Cu toate acestea, aterizarea se pare că a avut loc din cauza a doi pasageri care ar fi făcut scandal și chiar ar fi adus amenințări echipajului. Martorii susțin chiar că cei doi pasageri erau sub influența drogurilor, arată fanatik.ro.

Zborul Londra – București a fost nevoit să aterizeze de urgență la Frankfurt, în jurul orei 1:40 noaptea. Martorii susțin că pasagerii erau drogați. După aterizarea în Germania, scandalagiii au fost luați din avion de către agenții de poliție de la aeroportul din Frankfurt, anunță cei de la televiziunea Digi 24.

După acest eveniment neplăcut, avionul nu a mai decolat. După două ore, celorlalți pasageri li s-a spus că aeronava va mai decola abia în cursul zilei de vineri. Deocamdată nu este clar cum doi bărbați au reușit să treacă de controlul de securitate al Aeroportului Gatwick de pe care a plecat avionul cu destinația inițială București.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii