Cel mai mare mai mare distribuitor de telefoane mobile
Cel mai mare mai mare distribuitor de telefoane mobile
Exclusiv Ultima Ora

INCREDIBIL. Șase polițiști reținuți de colegii lor. Oamenii legii băgați în arest, 24 de ore. Acuzați de luare de mită și abuz în serviciu

Șase polițiști au fost reținuți 24 de ore, de colegii lor în Brașov, în urma unor pecheziții.

Cei șase politiști reținuți, sunt bănuiți de luare de mită și abuz în serviciu, respectiv nu au aplicat prevederile codului rutier.

DGA Covasna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, a făcut miercuri 18 percheziții domiciliare la locuințele aparținând unor polițiști din IPJ Brașov, precum și la sediul unei subunități de poliție.

Totodată, au fost puse în executare 13 mandate de aducere.

Cercetările se fac într-un dosar penal privind săvârșirea, de către 6 polițiști din Brașov, a unor infracțiuni de corupție și asimilate, respectiv luare de mită, dare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu și fals intelectual.

Și-au arestat colegii
Și-au arestat colegii

„Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul SJA Covasna au fost delegați să efectueze activități de urmărire penală cu privire la faptul că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2023, cei șase lucrători MAI ar fi pretins și primit, de la diverse persoane, sume de bani, bunuri și alte valori, pentru nu-și îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu aplica măsuri contravenționale la regimul circulației rutiere”, a informat miercuri DGA.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.