S-a stabilit data când se va juca Finala Cupei României! Vezi programul meciurilor. Când se reia Liga I
S-a stabilit data când se va juca Finala Cupei României! Vezi programul meciurilor. Când se reia Liga I
Ultima Ora Sport

S-a stabilit data când se va juca Finala Cupei României! Vezi programul meciurilor. Când se reia Liga I

Finala Cupei României va avea loc la 22 iulie, a stabilit vineri,  Federația Română de Fotbal.

Având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi, Comitetul de Urgenţă FRF a aprobat calendarul competiţional pentru încheierea sezonul 2019/2020 la Liga 1, Liga 2 şi Cupa României.

Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit programul competiţional pentru încheierea sezonului 2019/2020.

ALERTĂ. RĂZVAN BURLEANU AR PUTEA AJUNGE PE MÂNA PROCURORILOR. ALEGERILE DE LA FRF PE MASA LUI KOVESI Noul președinte al FRF Răzvan Burleanu a fost reclamat la DNA

Conform calendarului, Liga 1 urmează să se reia weekend-ul viitor, iar Liga 2 va redebuta la începutul lunii iulie. De asemenea, finala Cupei României este acum programată pe 22 iulie. Atât Liga 1, cât şi Liga 2 se vor încheia  la 1 august, urmând ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se dispute în dublă manşă, în datele de 5 şi 8 august.

Semifinalele Cupei României vor avea loc la 24 iunie, turul, şi la 8 iulie returul.

S-a stabilit data când se va juca Finala Cupei României! Vezi programul meciurilor. Când se reia Liga I 1

Tot azi, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat şi “Protocolul medical de reluare a competiţiilor”. Acesta a fost elaborat de Comisia Medicală a FRF în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, precum şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Liga I se reia vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, cu meciul CS Universitatea Craiova – FC Botoşani, a anunţat, miercuri, Liga Profesionistă de Fotbal.

S-a stabilit data când se va juca Finala Cupei României! Vezi programul meciurilor. Când se reia Liga I 2

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii