România vicecampioana Europei la tenis de masă
România vicecampioana Europei la tenis de masă
Sport Ultima Ora

Ultima Oră. România vicecampioana Europei la tenis de masă. Fetele au pierdut cu 3-0 finala cu Germania

România rămâne vicecampioana Europei la tenis de masă, după ce, a pierdut finala Campionatului European din Suedia cu 3-0 în fața Germaniei.

România, le-a avut în finală pe Elisabeta Samara care a fost învinsă de Xiaona Shan cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-8), pe Bernadette Szocs a fost întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10), iar Nina Mittelham a dispus de Andreea Dragoman cu 3-2 (5-11, 11-9, 8-11, 11-6, 12-10), după ce românca a ratat două mingi de meci.

Elisabeta Samara
Elisabeta Samara

”Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia și antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Șteff țin echipa României pe podiumul continental, cu medalia de argint câștigată la Campionatul European 2023, Malmo.

Bernadete Socs
Bernadete Socs

În ciuda scorului finalei, România – Germania 0-3, tricolorele au luptat, ne-au oferit noi momente de mândrie și de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act.

Andreea Deaconu
Andreea Deaconu

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs și Andreea Dragoman ne-au făcut să visăm la revenirea titlului european în România, însă momentele cheie și ultimul cuvânt le-au aparținut adversarelor”, transmite Federația de Tenis de Masă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.