România, remiză nesperată în Norvegia (2-2)
Ultima Ora Sport

România, remiză nesperată în Norvegia (2-2)

Echipa națională de fotbal a smuls o remiză in-extremis la Oslo, 2-2 în compania Norvegiei, astfel că speranțele României de a prinde EURO 2020 rămân încă aprinse.

„Tricolorii” au început cu entuziasm și au avut câteva zvâcniri în debutul partidei, dar elanul lor s-a încheiat rapid. Norvegia a preluat inițiativa partidei și doar inspirația lui Ciprian Tătărușanu a păstrat tabela intactă. Partida a continuat anost, astfel că, până la pauză, singurele ocazii notabile au fost în tabăra scandinavilor. Nici a doua repriză nu a început prea bine pentru băieții antrenați de Cosmin Contra. Norvegia a avut controlul partidei și a dominat autoritar o Românie lipsită de identitate. Ei, bine, în minutul 56, s-a petrecut și inevitabilul – Elyounoussi a deschis scorul, după o greșeală copilărească a lui Paul Anton, completată de un Tătărușanu greoi în reacții.Norvegia a continuat să preseze și, deși România a înregistrat câteva ocazii minore, tot ea a fost cea care a reușit să puncteze – prin Odegaard, în minutul 70. Abia atunci, România a părut că dă semne de trezire și a început să joace mai bine. În cele din urmă, în minutul 77, Keșeru a reușit să puncteze. Incredibil sau nu, cu un Ianis Hagi încântător drept camarad, Keșeru a reușit dubla în minutul 90+2, astfel că România păstrează șanse la calificare.

Clasamentul grupei, după runda a 3-a:

1. Spania 9 p

2. Suedia 7 p

3. România 4 p

4. Malta 3 p

5. Norvegia 2 p

6. Insulele Feroe 0 p

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii