GREU. ROMÂNIA U21 la EURO 2019: Jucăm cu marile favorite la câștigarea trofeului! Prezentarea Franței și a Angliei, coloșii din grupă
România-Danemarca, de la 19:30. Tricolorii au primit vizita ambasadorului României în Danemarca
Ultima Ora Sport

România-Danemarca, de la 19:30. Tricolorii au primit vizita ambasadorului României în Danemarca

Jucătorii reprezentativei U21 a României au fost vizitați, marți dimineață, de ambasadorul României în Danemarca, Alexandru Grădinar, înaintea meciului pe care tricolorii îl vor disputa la Aalborg, contra Danemarcei, în preliminariile EURO 2021, informează frf.ro.

Ambasadorul României în Danemarca a venit de la Copenhaga pentru a-i întâlni pe jucătorii lui Mirel Rădoi, pe care îi va privi din tribunele stadionului din Aalborg, la meciul cu Danemarca, din preliminariile EURO 2021, care va avea loc marți, de la ora 19:30.

La ședința tehnică de marți dimineață, organizatorii au anunțat că se așteaptă la o asistență de aproximativ 2.000 de spectatori. Dintre aceștia, conform estimărilor, 10% se crede că vor fi români stabiliți în Danemarca. Intrarea este liberă la meciul de marți seară, capacitatea totală a stadionului din Aalborg fiind de de 13.700 de locuri.

Meciul contra Danemarcei este primul al României U21 în campania de calificare pentru EURO 2021. Din grupa 8 a tricolorilor mai fac parte Finanda, Malta, Irlanda de Nord și Ucraina.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.