Restricții rutiere în Capitală, în weekend. Pe unde nu vor putea șoferii să circule 
Ultima Ora Breaking News Social

Restricții în trafic pentru desfășurarea unei competiții sportive în Capitală

Polițiștii rutieri anunță că vor fi restricții în trafic, duminică, în Capitală, pentru desfășurarea unei competiții sportive. Între orele 07.00 și 16.00 se va restricționa circulația între Aleea Privighetorilor și Aleea Padina.

Potrivit polițiștilor, duminică se desfășoară în București competiția sportivă „Băneasa Forest Run”.

În cadrul competiției, între orele 09.00 – 10.30 are loc adunarea participanților pe porțiunea cuprinsă între Academia de Poliție și Aleea Padina, între orele 10.30 – 15.30 are loc alergarea pe aleile din Pădurea Băneasa, iar între orele 15.30 – 16,00 va avea loc festivitatea de premiere.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 07.00 – 16.00, se va restricționa traficul rutier pe tronsonul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor și Aleea Padina.

Brigada Rutieră le solicită șoferilor să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele şi recomandările polițiștilor rutieri care se află în punctele de deviere și să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.