RESTRICȚII de trafic în Capitală. Vezi perioada și segmentele de drum 1
Ultima Ora Social

RESTRICȚII de trafic în Capitală. Vezi perioada și segmentele de drum

RESTRICȚII de trafic în Capitală. Vezi perioada și segmentele de drum

Traficul rutier se va restricţiona sâmbătă, între orele 16.00 – 19.00, pe banda III a sensului de mers dinspre Şos. Panduri către Piaţa Eroilor, având în vedere că va avea loc parada elevilor pe strada Prof. Dr. Rainer, segmentul cuprins între Şos. Panduri şi Piaţa Eroilor, în cadrul evenimentului cultural artistic denumit „Zilele Sectorului 5”, informează Brigada Rutieră.

Totodată, sâmbătă, între orele 11.00 – 15.00, se va desfăşura evenimentul „Aeronautic Show 2018” pe Lacul Morii. Întrucât zona va fi foarte aglomerată, din cauza numărului mare de participanţi, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere se vor afla în zona adiacentă locului de desfăşurare a evenimentului pentru fluidizarea traficului rutier, precum şi pentru sancţionarea conducătorilor de autovehicule care opresc sau staţionează neregulamentar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.