Un vatman de 50 de ani a murit la Iași în noaptea de Revelion
Un vatman de 50 de ani a murit la Iași în noaptea de Revelion
Ultima Ora

Restricţii de circulaţie pe Şoseaua Colentina – de vineri. Tramvaiul 21 va fi deviat

Brigada Rutieră instituie, începând de vineri, restricţii de circulaţie pe Şoseaua Colentina în vederea continuării lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica.

Restricţii vor fi la intersecţia cu Strada Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel două benzi de circulaţie.

Traseul liniei de tramvai 21 va fi deviat pe mare parte din Şoseaua Colentina.

De asemenea, precizează Brigada Rutieră, se va asigura o bandă de circulaţie destinată virajului la dreapta de pe Şoseaua Colentina pe Strada Doamna Ghica, sensul către Şoseaua Petricani.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

Pietonilor li se recomandă să traverseze strada doar prin locurile marcate şi semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenţia lor de traversare a fost observată şi înţeleasă de către conducătorii auto, relatează agerpres.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.