Restricții de circulații de Rusalii
restrictii circulatie
Social Ultima Ora

Restricții de circulație în București, week-end-ul acesta. Ce zone sunt vizate

La finalul acestei săptămâni mai multe zone din București vor fi blocate, existând restricții de circulație pentru desfășurarea evenimentelor culturale și sportive.

Spotlight festival, proiectul „Străzi deschise”, tragerea la sorți pentru Euro Under 21 și Outline Streetart Festival sunt evenimentele care vor bloca centrul Bucureștiului în acest weekend, la care se adaugă și meciul FCSB-UTA Arad, care va avea loc pe Arena Națională.

„Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii București”

Primăria a transmis că pentru acest eveniment nu va fi afectat traficul din intersecții și că strada Ion Câmpineanu va putea fi traversată, astfel: între 15-16 octombrie, orele 11.00-0.00, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, mai precis porțiunea dintre Piața Victoriei și Splaiul Independenței.

Restricții de circulație în București, week-end-ul acesta. Ce zone sunt vizate 5

Străzi deschise

Proiectul „Străzi deschise” se încheie în weekendul 15-16 octombrie cu un program festiv pe Calea Victoriei şi în cartierul Rahova. Traficul rutier pe Calea Victoriei se va relua pe timpul nopții până dimineața, în ziua de sâmbătă spre duminică, începând de la ora 23.00 până la ora 11.00.

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Bârcă, ȋntre Calea Rahovei și Dumbrava Nouă, începând de vineri, 14 octombrie 2022, ora 22.00 și va fi reluat luni, 17 octombrie 2022, începând cu ora 6.00.

Restricții de circulație în București, week-end-ul acesta. Ce zone sunt vizate 6

Tragerea la sorți a Campionatului European Under 21

Evenimentul va avea loc pe 18 octombrie, ora 19.00, la Ateneul Român, dar traficul auto va fi restricționat încă din 16 octombrie, astfel:

  • 16 octombrie, ora 17.00 – 18 octombrie ora 23.00, pe strada Benjamin Franklin, segmentul de drum cuprins între Piața George Enescu și str. Nicolae Golescu
  • pe 18 octombrie între orele 9.00 și 23.00 pe strada Constantin Esarcu
  • pe 18 octombrie, între orele 17.00 și 19.00, pe banda I de circulație a Căii Victoriei, segmentul de drum cuprins între strada George Enescu și intrarea în hotelul Radisson Blue
  • pe 18 octombrie, între orele 20.00 și 23.00, pe banda I de circulație a bulevardului Iancu de Hunedoara, pe sensul către Calea Dorobanților, în dreptul clădirii Metropolis Center

Outline Streetart Festival

Al patrulea eveniment care va afecta centrul Bucureștiului în weekend este festivalul de artă stradală „Outline Streetart Festival – Artogether”. Astfel, pe 15 octombrie, circulația auto va fi restricționată pe strada Pictor Arthur Verona, pe segmentul de drum cuprins între intersecția cu strada Alexandru Dimitrie Xenopol și cu strada Jean Louis Calderon.

Meciul de fotbal FCSB-UTA Arad

Pe 16 octombrie, începând cu ora 18.30, se restricționează traficul rutier pe bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă și rondul de intrare în Arena Națională.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.