RECUNOAȘTERE! Vasile Gliga, ales pentru a treia oară vicepreşedinte al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv 1
Sport Ultima Ora

RECUNOAȘTERE! Vasile Gliga, ales pentru a treia oară vicepreşedinte al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv

Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS) a anunţat, luni, că preşedintele Vasile Gliga a fost ales, pentru a treia oară consecutiv, în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv, în cadrul Adunării Generale a WDSF.

„Veşti bune în vremuri nebune! România tocmai a primit o nouă recunoaştere internaţională a tuturor eforturilor depuse în ultimii peste 15 ani de dansatori, părinţi, antrenori şi iubitori ai dansului sportiv.

Ieri, 25 iulie, în cadrul Adunării Generale a Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv, Vasile Gliga a fost ales pentru al treilea mandat consecutiv în forumul de conducere al Federaţiei Mondiale, în funcţia de vicepreşedinte responsabil cu strategia de marketing.

Începând cu anul 2004, momentul în care Vasile Gliga a preluat conducerea Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), România a început să-şi construiască un renume, transformându-se dintr-o ţară necunoscută în lumea dansului sportiv internaţional, într-una foarte performantă, câştigând 10 titluri de campioni mondiali şi participând la aproape toate competiţiile de renume”, se arată într-un comunicat de presă al FRDS.

Principalele contribuţii ale lui Vasile Gliga în aceşti ani au fost promovarea meritocraţiei, implementarea unor proceduri obiective de selecţie a reprezentanţilor României la Campionatele Mondiale, precum şi deschiderea de care a dat dovadă faţă de experienţa şi expertiza celor mai performante personalităţi ale dansului sportiv mondial.

„Lupta pentru putere e dură de multe ori, dar nu trebuie să afecteze niciodată imaginea deosebită şi evoluţia spectaculoasă a dansului sportiv, la care ar trebui în schimb, să contribuim cu toţii.

Frumuseţea dansului sportiv nu trebuie alterată prin realizarea unor scopuri mici, ea trebuie întreţinută şi promovată, dând dovadă de transparenţă şi unitate”, a precizat Vasile Gliga.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.