Polițiștii rutieri din București au prins 10 șoferi drogați
Polițiștii rutieri din București au prins 10 șoferi drogați
Ultima Ora Social

REACȚIA Poliției Române după ce protestatarii Diaspora au spus că sunt verificați în trafic

REACȚIA Poliției Române după ce protestatarii Diaspora au spus că sunt verificați în trafic

Protestatarii anunță că sunt opriți de poliție în trafic pentru controale. Poliția Română a reacționat după ce un telespectator a intrat în direct la Realitatea TV. 

„Încercam sa luam legatura cu ei şi nu merge nimic, nici Facebook. Nu am auzit niciodata sa fie oamenii controlati de munitie in Romania. Doar pe vremea lui Ceauşescu”, a spus Mario Mocanu, pentru Realitatea TV.

Poliția Română a reacționat printr-un comunicat de presă, la scurt timp:

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, conform cărora mai multe autovehicule au fost oprite, în mai multe localități din țară, precum și la intrarea în municipiul București, și nu li se mai permite deplasarea, respectiv intrarea în capitală, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

La nivel național, nu a existat niciun caz în care un autovehicul să fie oprit în trafic și să nu i se permită deplasarea către municipiul București.

Polițiștii sunt în trafic pentru siguranța și fluența traficului rutier, prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și salvarea de vieți,” arată IGPR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.