Agent de șef poliție prins în flagrant când lua Șpagă
Agent de șef poliție prins în flagrant când lua Șpagă
Ultima Ora Social

Razie în Vama Veche. Sute de persoane au fost controlate de droguri

Peste 350 de persoane au fost legitimate și controlate de polițiști în cadrul unei acțiuni privind combaterea traficului și consumului de droguri în Vama Veche, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Române, acțiunea a fost desfășurată de polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pe raza stațiunii Vama Veche.

Astfel, în ultimele zile, au fost legitimate și controlate 357 de persoane și au fost constatate 26 de infracțiuni, dintre care una privind traficul de droguri de risc și 25 privind deținerea, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

„În urma activităților efectuate au fost ridicate comprimate extasy, cannabis, țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis, pliculete autosigilante ce conțineau o substanță pulverulenta de culoare albă, grindere etc.”, arată Poliția Română, într-un comunicat.

În perioada 25 aprilie – 1 mai, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Pe perioada desfășurării activităților, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. De asemenea, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, șapte britanici, șase italieni, un german, un bulgar și un francez. Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.