Răzbunarea fostului Principe Nicolae. ” Vrea ceea ce i se cuvine” 1
Ultima Ora

Răzbunarea fostului Principe Nicolae. ” Vrea ceea ce i se cuvine”

Răzbunarea fostului Principe Nicolae. ” Vrea ceea ce i se cuvine”

Supărat că a fost exclus din rândul membrilor Casei Regale a României, dar mai ales pentru faptul că nu a fost primit alături de familie în Trenul Regal care îl ducea pe regele Mihai I de România pe ultimul drum, la Curtea de Argeș, fostul principe Nicolae vrea să se răzbune pe moștenitoarea Coroanei, Principesa Margareta.

Avocatul lui Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea acestuia de a-şi revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (…)  Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt”, a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, pentru publicația Taifasuri.

citește și : Lovitură Dură pentru Principesa Margareta. Va fi dată afară

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.