Fără precedent în România. Război total în justiție. Lia Savonea amenință ministrul justiției
Ultima Ora Breaking News Justiție

Fără precedent în România. Război total în justiție. Lia Savonea amenință ministrul justiției

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a transmis o scrisoare presedintelui CSM, Lia Savonea, in care o acuza ca incalca Constitutia, principiul separatiei si echilibrul puterilor in stat si principiul cooperararii loiale intre autoritatile statului, atunci cand cere detalii MJ privind acordurile incheiate cu alte state.

Sefa CSM, Lia Savonea, anunta declansarea unei actiuni „juridice” impotriva ministrului Justitiei, Ana Birchall, pe care o acuza de „cumul de actiuni impotriva justitiei”.

„Pot sa spun doar atat: ca este aproape finalizata analiza privind posibilitatea de a declansa conflictul juridic de natura constitutionala fata de cumulul de actiuni ale acesteia indreptate impotriva justitiei. Fiind judecator, am o obligatie de rezerva, neputandu-ma preta la a raspunde la fiecare atac al acesteia asupra justitiei”, a anuntat, joi,  Lia Savonea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii