Răsturnare de situație. Elena Udrea ar putea fi EXTRĂDATĂ
Ultima Ora Social

Răsturnare de situație. Elena Udrea ar putea fi EXTRĂDATĂ

Răsturnare de situație. Elena Udrea ar putea fi EXTRĂDATĂ

Ipoteza potrivit căreia fostul Ministru al Turismului ar putea fi extradat din Costă Rică în România împreună cu bebelușul nou-născut a fost lansată de Dragoș Dolănescu. Parlamentarul costarican a făcut mai multe mărturisiri în cadrul unui interviu oferi în această seară.

 

Elena Udrea se află de aproape o săptămâna după gratii și primește aproape în fiecare zi câte o vizită din partea logodnicului ei. Adrian Alexandrov a vorbit cu un reporter Observator trimis în San Jose.

“Foarte probabil o să fie extradata și ea. O să dureze mai mult procedura. Dar eu cred, până la urmă, că tot o să fie extradata!”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit observator.tv.

Dacă până acum Udrea se baza pe cetățenia costaricană a fiicei sale și pe faptul că autoritățile din San Jose nu despart mama de copil, Dolănescu răstoarnă această varianta.

“Pur și simplu extradeaza mama și fiica. Nu le desparte. Asta e problema, să nu fie despartie. Să vedem cum o să interpreteze judecătorul”, a mai spus parlamentarul din Costă Rică.

Contestația Elenei Udrea la arestul decis joi de judecătorii din San Jose va fi discutată zilele următoare.

“Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce momente trece acum. Adică a rezistat mult la tot ce i s-a întâmplat, dar acum, pentru că este vorba de fetiță, suferă”,a declarat iubitul Elenei Udrea.

Între timp, în presă din Costă Rică apar noi dezvăluiri. Udrea și Bica ar fi ajuns acolo cu ajutorul unei rețele care ar fi sprijinit și traficanți de droguri din Columbia. Rețeaua care le-a ajutat pe românce, suspectată că a facilitat cetățenia pentru traficanții de droguri columbieni – este titlul investigației despre Elena Udrea și Alina Bica, conform sursei citată mai sus. Publicația Diario Extra dezvăluie că, în trecut, și alți cinci foști oficiali români sau afaceriști acuzați de corupție ar fi ajuns în San Jose prin intermediul aceleiași rețele

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.