Rarel Bogdan a făcut anunțul: PSD este în prăpastie. ”România nu-i mai vrea!”
Ultima Ora Justiție

Rareș Bogdan anunță apocalipsa pentru Liviu Dragnea. ”Se ude zgomot de cătușe în Kiseleff”

Rareș Bogdan îi dă o veste cumplită liderului PSD Liviu Dragnea după ce, vice-primarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat că a mințit procurorii în legătură cu evenimentele din 10 August 2018.

Mai mult, realizatorul TV spune că nu mai este mult și se va dovedi că Dragnea a fost în spatele acțiunii în forță a Jandarmeriei și că acesta va fi arestat.

„Adevărul iese la iveală! Se aude un zăngănit de cătușe în Kiseleff 10. Hidra va fi pârjolită! V-am spus: aveți încredere, să nu ne pierdem speranța! Tudose și Bădulescu, adică fostul premier și actualul viceprimar al Capitalei, îl înfundă pe Liviu Dragnea! Tudose l-a acuzat că i-a trimis pe jandarmi să bată protestatarii în 10 august. Iar Bădulescu a recunoscut că a mințit la Parchet, ca să apere partidul. Dragnea, înghite asta! Se strânge lațul! Nu mai contează de ce, contează că adevărul iese la iveală și e dur de tot! Am făcut mereu apel, aveți curaj, ieșiți, poziționați-vă alături de românii onești care nu suportă jegul moral! Rețineți această zi de 30 ianuarie, este ziua când se întoarce soarta unei țări. Vă repet, trebuie să vedeți esențialul, nu mai accentuați că au un interes!! Chiar dacă e așa, orice pesedist care iese la rampă să îl acuze pe Dragnea de represiune, de gazarea copiilor, a pensionarilor, a femeilor insarcinate, a puștilor de liceu are șansa să-și spele obrazul. Să-l acuzi pentru violențe, pesedist fiind, sau fost pesedist, e aproape un act de eroism. Statul e aproape acaparat, justitia este sub o presiune infernală, și totusi un om iese și spune că a mințit la parchet. Curaj, continuați, vă rog! Eu nu am mai auzit așa ceva de când fac presă: să iasă cineva să admită că a mințit”, a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.