Bucureștenii au din nou probleme. 600 de blocuri au avarii la rețeaua de termoficare
RADET se apucă de lucrări. 52 de șantiere în mai multe zone din Capitală
Ultima Ora Social

RADET se apucă de lucrări. 52 de șantiere în mai multe zone din Capitală

RADET anunță că a finalizat procedurile de achiziție pentru lucrări de intervenție de primă urgență, fiind semnate acorduri-cadru cu o valoare de 76 de milioane de lei pentru organizarea a 52 de șantiere în mai multe zone din Capitală. RADET mai anunță că a finalizat zece lucrări de modernizare.

„A fost finalizată procedura de achiziţie pentru lucrările de intervenţie de primă urgenţă şi au fost semnate acordurile – cadru prin care se vor organiza succesiv 52 de şantiere în mai multe zone din Municipiul Bucureşti. Aceste lucrări au în vedere repararea porţiunilor de conductă în zonele în care s-au produs 70-80% dintre avariile de anul trecut. Valoarea acordurilor – cadru este de aproximativ 76 de milioane de lei (fără TVA)”, se arată într-un comunicat al RADET transmis joi.

Potrivit sursei citate, în această săptămână au fost finalizate primele 10 lucrări din planul anual de modernizare a reţelelor de termoficare.

„Acestea au fost realizate în principalele zone în care cetățenii au resimțit disconfort în sezonul anterior de încălzire, respectiv: Bulevardul Theodor Pallady, strada Petre Ispirescu, strada Moineşti, strada Ion Berindei, Piața Constituției, strada Răzoare, staţia de metrou Păcii, Şoseaua Virtuţii (zona ştrandului Ciurel), Şoseaua Pantelimon şi strada Lizeanu.

În paralel cu lucrările de modernizare, continuă lucrările de investiţii, fiind montate până în prezent, după o perioadă de pauză de peste zece ani, un număr de 50 de vane de sectorizare cu acționare electrică, din totalul celor 100 preconizate a fi montate în acest an”, se mai arată în comunicatul RADET.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.