Vladimir Putin a decretat doliu național
Vladimir Putin a decretat doliu național
Exclusiv Externe Ultima Ora

Putin în stare de ȘOC. Se teme că va fi otrăvit. Și-a concediat 1.000 de oameni

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin trăiește momente de groază în ascunzătoarea sa din munții Urali.

Conform unor surse din apropierea lui Putin, acesta se teme de toți cel care-l înconjoară, fapt pentru care a concediat peste 1.000 de angajați care erau lângă el.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul american Craig Copetas, care publicat un articol în The Daily Beast.

 „Spălătorese, secretare, bucătari – o întreagă garnitură nouă de oameni. Evaluarea comunității de informații este că Putin este speriat”, susține Copetas.

Putin în stare de ȘOC. Se teme că va fi otrăvit. Și-a concediat 1.000 de oameni 3

Sursele sale i-au spus că Vladimir Putin este speriat mai ales de ideea că ar putea fi otrăvit.

că unul dintre generalii care erau considerați apropiați ai liderului de la Kremlin a fost arestat și este interogat acum de FSB.

Dar nici în FSB președintele nu pare să aibă deplină încredere, mai ales după ce s-a dovedit că operațiunea din Ucraina nu merge cum erau planurile inițiale. Doi şefi ai FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, au fost plasați în arest la domiciliu, a anunţat de curând un jurnalist rus de investigaţii, specializat în anchete despre serviciile secrete şi de spionaj ale Federaţiei Ruse.

Potrivit altor surse, armata ar da vina pe serviciile de spionaj pentru că, în momentul în care a planificat invadarea Ucrainei, nu a avut informații corecte despre rezistența pe care ar putea s-o întâmpine  în teren din partea ucrainenilor.

De altfel, Vladimir Putin a apărut joi la televiziunea rusă de stat pentru a-i denunța pe rușii care s-au opus războiului cu Ucraina. El i-a calificat drept „gunoaie” și „trădători”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.