Deputat PSD acuză Opoziția de întârzierea investițiilor pentru modernizarea drumurilor din Moldova
Ultima Ora Social

Protestul constructorului unui metru de autostradă din Moldova ia amploare. 2 firme i s-au alăturat

Două firme din Câmpina, judeţul Prahova, au decis să se alăture protestului omului de afaceri din Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit un metru de autostradă, şi vor suspenda activitatea, pentru 15 minute, în 15 martie, la ora 15.00, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX, consiliul de administraţie al celor două societăţi din Câmpina, care au ca obiect de activitate fabricarea de materiale de construcţii, anunţă suspendarea activităţii în data de 15 martie 2019, la ora 15.00, pentru 15 minute.“Am luat această decizie în semn de solidaritate cu antreprenorul Ştefan Mandachi, din Suceava, care în ziua şi la ora menţionate va sista, timp de 15 minute, activitatea în toate societăţile pe care le deţine şi va inaugura kilometrul de autostradă construit din resurse proprii, ca o reacţie la dezinteresul autorităţilor faţă de dezvoltarea infrastructurii rutiere”, se arată în sursa citată.Reprezentanţii celor două societăţi prahovene spun că îşi doresc autostrada Ploieşti – Braşov, “despre care se vorbeşte de atâta vreme, dar nu se face nimic”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii