Umilință maximă pentru Dăncilă în Piața Victoriei. Mesajul pus chiar la geamul premierulu. ”Analfabeta” 5
Protestarul #Rezist Cristian Dide, mesaj cu laser pentru Dăncilă. ”Analfabeta”
Ultima Ora Social

Umilință maximă pentru Dăncilă în Piața Victoriei. Mesajul pus chiar la geamul premierulu. ”Analfabeta”

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, cuvântul „Analfabeta” pe Palatul Victoria. Acesta este cel care a trolat și festivalul iMapp, de anul trecut, cu mesajul „Jos PSD”.

Pe Palatul Victoria a apărut cuvântul „Analfabeta”, proiectat cu un laser de protestatarul Cristian Dide.

Acesta nu se află la prima acțiune de acest fel. Anul trecut, el a proiectat pe Palatul Parlamentului, în timpul festivalului iMapp, mesajul „Jos PSD”.

Cristian Dide s-a implicat în aproape toate protestele organizate în Bucureşti faţă de guvernarea PSD, fijnd personaj principal şi în câteva incidente cu Poliţia sau cu Jandarmeria. La unul dintre protestele din faţa sediului PSD, Dide s-a urcat într-un copac, iar în timpul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, Dide a fost încătuşat de poliţişti, în timp ce proiecta mesajul „#Rezist” pe Palatul Regal.

Totodată, Dide s-a legat, în luna iulie anul trecut, de gardul Guvernului şi a ameninţat că îşi dă foc. Pentru a fi îndepărtat, a fost nevoie ca forţele de ordine să taie o parte din gard.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii