Probleme pentru șeful taximetriștilor. Fraudă de sute de mii de euro din fonduri europene
Ultima Ora Social

PROTEST URIAȘ în București. Taximetriștii AU BLOCAT centrul Capitalei

Taximetriștii din București au blocat centrul orașului, într-un protest ad-hoc! Ei sunt nemulțumiți de concurența pe care o face UBER.

Taximetriștii au plecat din Sectorul 4, se la Sala Polivalentă, au mers pe Bulevardul Tineretului și au ajuns în Piața Victoriei. Vicepremierul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO.

”Am fost informati, de Politia Locala, ca in jurul orei 17.30 s au strans pe platoul de la Sala Polivanenta, apoi s-au deplasat spre Bd. Tineretului si acum stationeaza in zona Victoriei, pe Lascar Catargiu. Am luat legatura cu presedintele COTAR, care mi-a explict ca e o actiune individuala a lucratorilor nemultumiti de modul in care anumite probleme legate de interzicerea celor UBER intarzie. Am inteles ca ar fi vorba despre discutiile purtate cu cei de la Ministerul Transporturilor. Au zis ca, poate in felul asta, va intelege si domnisoara de la ANAF ca ei platesc taxe si imozite”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, pentru STIRIPESURSE.RO.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.