Scandal monstru la Iași. Mii de oameni împotriva lui Tudorel Toader. Fostul ministru contestat vehement
Scandal monstru la Iași. Mii de oameni împotriva lui Tudorel Toader. Fostul ministru contestat vehement
Ultima Ora Breaking News învățământ Social

Protest masiv la Iași împotriva lui Tudorel Toader. DEMISIA. FOTO

Reset a depus astăzi la registratura Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cele 1300 de semnături ale absolvenților Cuza plus alte peste 30.000 de semnături ale petiției, prin care transmit rectorului aspirant la un nou mandat faptul că nu mai vor încă un mandat de rector pentru Tudorel Toader.

Protest masiv la Iași împotriva lui Tudorel Toader. DEMISIA. FOTO 5

Absolvenți de la Cuza au răspuns campaniei de strângere de semnături, luând atitudine în legătură cu „marile realizări” ale fostului ministru al justiției, care nu este cu nimic diferit de rectorul Toader.

”Activitatea sa cel puțin controversată din timpul mandatului de ministru al Justiției a adus grave prejudicii de imagine acestei prestigioase instituții de învățământ.

Protest masiv la Iași împotriva lui Tudorel Toader. DEMISIA. FOTO 6

Cât timp va fi rector al acestei instituții, numele Universității va fi asociat cu omul care a făcut jocurile unei coaliții politice hotărâte să distrugă fundamentele justiției românești, care a demis în mod discreționar și abuziv șefii marilor Parchete, a creat o secție specială menită să timoreze magistrații și, cel mai grav, a fost creatorul moral și perfid al legii recursului compensatoriu. Cum toate acestea nu erau de ajuns, acum candidează la poziția de rector și dorește un al doilea mandat. Odată cu depunerea semnăturilor, membrii Reset au afișat un banner care conține numele tuturor semnatarilor care au „declanșat procedura de evaluare” a dlui ministru-rector. Mai devreme sau mai târziu, uneori mult prea târziu, „Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării”, spune studenții Reset.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.