Protest de ziua Alexandrei. Unde va fi organizat 1
Ultima Ora Social

Protest de ziua Alexandrei. Unde va fi organizat

Alexandra Măceșanu ar fi împlinit duminică 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, vrea ca ziua onomastică a fetei să fie comemorată cu un protest. Ziua de 15 septembrie va rămâne pentru familia fetei drept una din cele mai triste, pentru tot restul vieții. 

În cursul zilei de duminică, 15 septembrie, Alexandra Măceșanu ar fi împinit 16 ani. Familia, în loc să o serbeze ca de fiecare dată, anul acesta îi va apinde o lumânare și se va ruga pentru sufletul ei. În memoria tinerei, Alexandru Cumpănașu s-a gândit să organizeze un protest.

Manifestația va avea loc în Piața Revoluției din Capitală. Amintim că pe data de 24 iulie, Alexandra Măceșanu a luat o mașină de ocazie din Dobrosloveni către  Caracal. Minora a fost dusă, de fapt, în locuința celui care i-a fost călău. Acolo a fost bătută, violată și ucisă cu brutalitate de Gheorghe Dincă.

„DUMINICĂ ORA 18:00 ÎN PIAȚA REVOLUȚIEI! Dragi români, Duminica aceasta, pe 15 Septembrie, Alexandra împlinește 16 ani. Împreună cu părinții lui Alex am decis să vă așteptăm pe toți în Piața Revoluției (în față la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie să ne inspire, să ne uneasca și să ne trezească pentru a lupta pt copiii noștri. Vă aștept pe toți să dăm un semnal clar tuturor autorităților că așa nu se mai poate și că DREPTUL LA VIAȚĂ nu este NEGOCIABIL. Vă așteptăm la un miting pașnic. Puteți să veniți cu întreaga familie, fără sloganuri politice. Acest copil merită respectul nostru și este momentul să spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicității celor care ar trebui să ne apere familiile. HAIDEȚI SĂ NE TREZIM ȘI SĂ NE CEREM DREPTURILE!”, scrie Alexandru Cumpănașu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.