Promisiune uriașă a CFR. Călătoria București-Suceava se va reduce la 5 ore și jumătate 1
vAlertă în Prahova. O femeie a fost călcată de tren
Ultima Ora Social

Promisiune uriașă a CFR. Călătoria București-Suceava se va reduce la 5 ore și jumătate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu noul mers al trenurilor, timpul de circulație dintre București și Suceava (447 km) se va reduce la 5 ore și 30 de minute, pentru trenurile de călători, potrivit unui comunicat al companiei remis Mediafax.

Personalul feroviar al CFR SA a ridicat, până în prezent, peste 90% din numărul tota al restricțiilor de viteză existente pe Magistrala București – Suceava, iar până la sfârșitul lunii acestea vor fi eliminate în totalitate.

Conform comunicatului, reprezentanții CFR precizează totodată că, în măsura eliminării ultimelor limitări de viteză, se analizează și posibilitatea reducerii timpilor de circulație la 5 ore.

CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, a informat, de asemenea, și operatorii de transport de călători și de marfă că timpii de mers între București și Suceava se vor reduce cu o oră în noul Mers de Tren și pot transmite deja solicitări de modificare a traselor și a numărului de trenuri pentru relația București Nord – Suceava, conform noului program de circulație.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.