Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu
Social Ultima Ora

Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut

Profesorul de georgrafie de 62 de ani de la Liceul ”Lucian Blaga” din Capitală care a sedus o elevă a fost reținut de către polițiști.

Profesorul și eleva aveau o relație încă de pe vremea când fata nu era majoră, motiv pentru care polițiștii au descins la locuința bărbatului.

Astăzi, 12 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere,  în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor in formă continuată, informează Poliția.

Astfel, în vederea administrării materialului probator, astăzi a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul fiind depistat și condus la audieri, în baza mandatului de aducere pus în aplicare.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 9 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată.

De asemenea, din investigații  a reieșit faptul că între elevă și profesor ar fi început o relatie nepotrivită din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani.

Liceul Lucian Blaga
Liceul Lucian Blaga

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.