Procurorii au ceva de ascuns. I-a interzis avocatului familiei Luizei să mai participe la cercetări 1
Procurorii au ceva de ascuns. I-a interzis avocatului familiei Luizei să mai participe la cercetări
Ultima Ora Justiție Social

Procurorii au ceva de ascuns. I-a interzis avocatului familiei Luizei să mai participe la cercetări

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat că procurorul de caz nu îi mai permite să participe la cercetări și la perchezițiile de la domiciliul lui Gheorghe Dincă deoarece, spune apărătorul, anchetatorii nu vor ca acesta să știe cum decurge urmărirea penală.

„(procurorul de caz, n.r.) Găsește pretexte, încearcă să-mi facă anumite capcane pentru a mă intimida și pentru a nu cunoaște eu, familia, presa, ce face acolo. Am plecat pentru că mi-a interzis. (…) Procurorul m-a invitat să vin la dânsul la poliția locală să discutăm dar să nu cumva să pătrund în câmpul în care se fac cercetări. Atunci de ce mai suntem aici dacă nu avem voie? Eu am ordonanță prin care ni se permite”, a declarat avocatul familiei Luizei.

Tonel Pop a relatat și un moment când a cerut anchetatorilor să îi facă în combinizonul necesar participării la cercetări.

„Am cerut șefului criminaliștilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinizonul pentru că era haios au făcut o fotografie în fața prelatei. Cu combinizonul.(…) Pentru că era haios. Dânșii au făcut o poză pe o prelată. Nu se vede nicio frunză. (…) Era haioasă cu combinizonul cu toate, cu mănuși și am vrut să fac o poză cu acel costum deosebit. Acea fotografie nu e în câmpul delimitat, ci e la corp. Eram la 30 de metri, nu în câmpul infracțional. Au găsit un pretext, pretextul a fost înainte de a face poza, nu are legătură una cu alta. (…) Am șters, au șters și dânșii, a fost un pretext”, a explicat Tonel Pop.

Totodată, apărătorul mai spune că nu mai are voie să participe la anchetă pentru că anchetatorii nu vor ca acesta să știe cum decurge urmărirea penală: „Nu le convine ce spun despre dumnealor, nu le convine să știe nimeni ce fac, ce nu fac sau fac prost”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.