Probleme mari pentru Dragnea la Pușcărie! Încă un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 1
Ultima Ora #coronavirus Social

Probleme mari pentru Dragnea la Pușcărie! Încă un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, este închis pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova din Capitală, unde a fost depistat un nou caz de infectare cu Covid-19.

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor, care precizează că acest nou caz nu are legătură cu cel anunţat cu o zi în urmă, neexistând o sursă comună de infectare.

”Vă informăm că, astăzi, 31.07.2020, un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie. Raportat la cazul comunicat joi, 30.07.2020, primele verificări nu indică o sursă comună de infectare”, transmite ANP.

Din punctul de vedere al măsurilor întreprinse, se menţine conduita prezentată anterior, pe linie de intervenţie şi prevenţie, precizează ANP.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.