Principesa Margareta, MESAJ DE SĂRBĂTORI pentru români. A amintit de părinții săi
Ultima Ora Social

Principesa Margareta, MESAJ DE SĂRBĂTORI pentru români. A amintit de părinții săi

Principesa Margareta, MESAJ DE SĂRBĂTORI pentru români. A amintit de părinții săi

Principesa Margareta a transmis, luni, un mesaj românilor aflați în toate colțurile lunii, afirmând că și-a asumat misiunea de a continua munca făcută de tatăl său, Regele Mihai, cu scopul de a crește prosperitatea și stabilitatea României, dar și pentru a consolida poziția țării noastre la nivel internațional. 

În mesaj, ea a amintit de moartea părinților ei, Regelui Mihai și a Regina Ana. „După Regina Ana, Regele Mihai a plecat la cele veşnice, lăsând tristeţe şi un mare gol în sufletele noastre. Dar părinţii mei au trăit fiecare zi a vieţii lor convinşi că pentru ţara noastră există un „mâine”.

Mama mea spunea adesea: „Mâine este o nouă zi!”. Asemenea ei, aş dori să vă transmit câteva gânduri, înainte de a începe un an nou”, a declarat Principesa Margareta, potrivit Agerpres. Custodele Coroanei a mai făcut și câteva declarații în legătură cu preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră. „La cumpăna dintre ani, avem ocazia să contemplăm trecutul, la un secol de la Marea Unire şi de la încheierea Primului Război Mondial. În acelaşi timp, avem datoria de a privi cu limpezime spre anul care vine, când, pentru prima oară în istorie, România va avea preşedinţia Consiliului Uniunii Europen (…)”, a spus Principesa Margareta, care a adăugat că Regele Mihai, după căderea comunismului, a militat pentru integrarea României în NATO și UE.

„Sunt sigură că angajamentul nostru faţă de Uniunea Europeană rămâne constant şi solid”, a mai precizat Principesa Margareta. Custodele Coroanei a mai declarat că este foarte încântată că Familia Regală este apreciată în România și peste hotare. „Oriunde mă aflu, în localităţile ţării şi în Republica Moldova, sunt mişcată de bunăvoinţa exprimată pentru Familia Regală, dar şi de deschiderea faţă de Instituţia Coroanei, faţă de capacitatea ei de a inspira şi de a încuraja oamenii la fapte bune. (…) Din adâncul inimii doresc tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi din toate colţurile lumii mulţi ani fericiţi, cu sănătate şi pace sufletească! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Custodele Coroanei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.