Primarul Romei la Craiova. Capitala Italiei are probleme cu romii din România
Ultima Ora Externe Social

Primarul Romei la Craiova. Capitala Italiei are probleme cu romii din România

Primarul Romei la Craiova. Capitala Italiei are probleme cu romii din România

Problema migranților a devenit virală în ultima perioadă. România este și ea în vizorul Italiei, privind romii plecați în capitala țării. Primarul Romei, Virginia Raggi, a venit personal în România, la Craiova, pentru a discuta cu autoritățile locale despre problemele taberelor de migranți. În special se vorbește despre romi, ei fiind cei care crează principalele situații neplăcute.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a transmis, pe pagina de Facebook, faptul că, în urma întâlnirii cu primarul Romei, Virginia Raggi, s-a stabilit să se inițieze discuțiile pentru semnarea unui protocol de colaborare între cele două orașe și că se vor căuta axe de finanțare europene pentru accesarea în comun de fonduri pentru a rezolva problemele taberelor de migranți, în special romi.

La întrevederea dintre primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu și primarul Romei, Virginia Raggi, au mai participat reprezentanți ai celor două primării, dar și Beatrice Vecchion, însărcinat cu afaceri – Ambasada Italiei la București și Romeo Tiberiade, consilierul primarului Craiovei pe probleme ale romilor.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii