Primăria București a făcut plangere penală împotriva primilor protestatari din Piața Victoriei
Social Ultima Ora

Primăria București a făcut plângere penală împotriva primilor protestatari din Piața Victoriei

Primăria București a făcut plângere penală împotriva primilor protestatari din Piața Victoriei

Primăria București a depus plângere penală împotriva lui Cristian Mihai Dide.

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Aurelian Bădulescu. Cristian Mihai Dide este acuzat că a venit cu rulota în Piața Victoriei în dimineața zilei de joi.

”Am depus la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 o plângere penală împotriva dumneavoastră având în vedere că ați încălcat legea 50, articolul 3, litera g. Vă somez public să vă ridicați camparea din Piața Victoriei”, a zis Aurelian Bădulescu la B1 TV.

Cristian Mihai Dide a spus că nu se aștepta la o astfel de acțiune. ”Știam că există posibilitatea ca ceea ce facem noi acolo să fie o infracțiune, dar ce citește domnul Bădulescu din legea 50 nu este corect. Legea spune așa: organizarea de tabere de corturi sau de rulote este infracțiune. Să demonstreze domnul Bădulescu că eu am organizat… eu sunt organizatorul protestului, dar aceea nu este o tabără de corturi. Eu acolo protestez, nu sunt în camping, nu am venit să fac grătar. După logica dumnealui, cel care vinde zece rulote să încadrează în legea 50 pentru că are parcate zece rulote una lânga alta”, a zis protestatarul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.