Pressonline.ro: Un bărbat care a lovit un medic de la Spitalul Feteşti şi o femeie care îl însoţea au fost reţinuţi 1
Justiție Ultima Ora

Pressonline.ro: Un bărbat care a lovit un medic de la Spitalul Feteşti şi o femeie care îl însoţea au fost reţinuţi

Un bărbat de 27 de ani care a lovit un medic de la Spitalul Municipal Feteşti a fost reţinut pentru 24 de ore, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, conform pressonline.ro.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă fiind lovit în timpul unei investigaţii medicale.

‘La data de 24 august a.c., în jurul orei 03,00, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Feteşti, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultaţii medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani’, informează IPJ.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe asupra unui cadru medical şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În acelaşi caz a fost reţinută şi o femeie de 47 de ani, care îl însoţea pe pacient, ea fiind cercetată pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.