Trafic bară la bară pe Valea Prahovei
Trafic bară la bară pe Valea Prahovei
Social Ultima Ora

FOTO. Pressonline.ro: Trafic bară la bară pe Valea Prahovei, de Ziua Unirii Principatelor, 24 ianuarie. Zonele unde s-au format ambuteiajele si recomandările Poliției

Minivacanța prilejuită cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor, a luat sfârșit, și pe Valea Prahovei a început calvarul pentru cei care s-au relaxat în stațiunile montane, conform pressonline.ro.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate astăzi, 24 ianuarie, pe DN1, în județul Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, s-au format coloane de mașini pe sensul de mers Brașov-Ploiești, atât în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât și în zona Posada, Comarnic.

Trafic aglomerat la Comarnic
Trafic aglomerat la Comarnic

Pe DN1 Centura de Vest a Ploieștiului traficul este normal, în timp ce la Comarnic se circulă în coloană de la km 110 până la 108 pe sensul de mers Brașov-Ploiești, potrivit IPJ Prahova.

Pe DN 1 la Sinaia, traficul rutier este normal, iar la Bușteni se circulă în coloană de la km 131+800 până la km 131 pe același sens de mers – Brașov-Ploiești.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu viteză redusă

În Prahova, este în vigoare o atenționare meteo de tip cod galben polei marți, 24 ianuarie.

Pentru prevenirea unor accidentelor rutiere grave, conducătorilor auto li se recomandă să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

De asemenea, în cazul în care partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, șoferii trebuie să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.