Pressonline.ro: Primul caz de folosire a brățării electronice de supraveghere din România, după ce un bărbat și-a agresat iubita în Bucureşti 1
Social Ultima Ora

Pressonline.ro: Primul caz de folosire a brățării electronice de supraveghere din România, după ce un bărbat și-a agresat iubita în Bucureşti

Brățara electronică de supraveghere este pentru prima dată folosită în România, după ce astăzi o fată din București a fost agresată de iubitul său în mașină. Polițiștii au intervenit și i-au montat această brățară agresorului, ce nu îi mai permite să se apropie de victimă, scrie pressonline.ro.

Un bărbat care a fost agresiv cu iubita sa este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică, susțin polițiștii români.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, astăzi, prin apel 112, că o femeie ar fi fost agresată de către concubinul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5.

Se pare că victima a fost lovită de concubinul său cu palmele peste față și a fost găsită cu tricoul rupt. Fapta a fost săvârșita în timp ce aceștia doi se aflau în mașină, pe strada Bascov nr.11, în urma unei dispute.

Femeia este în vârstă de 20 de ani, iar agresorul are 23 de ani, potrivit unor surse.

Polițiștii au mers la fața locului, unde au luat legătura cu victima. Aceasta prezenta urme vizibile de violență pe corp. După verificări, a fost găsit și agresorul, care a fost condus la sediul Secției 17 Poliție.

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, potrivit Mediafax.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.