Președintele TATA, scos din arest. Ce vor face polițiștii 1
Președintele TATA, scos din arest. Ce vor face polițiștii
Ultima Ora Justiție Social

Președintele TATA, scos din arest. Ce vor face polițiștii

 Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost scos din Arestul Poliției Capitalei pentru a participa la IGPR la percheziția informatică efectuată în dosarul de viol și agresiune sexuală, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că Bogdan Drăghici, liderul Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), participă, miercuri, la o percheziție informatică în dosarul în care este bănuit că ar fi violat și agresat sexual minori.

Acesta a fost scos din Arestul Poliției pentru a participa la procedură.

Soția lui Bogdan Drăghici, arestat după ce a fost acuzat că și-a violat de mai multe ori fiica vitregă, ar fi vrut să sesizeze DGASPC, însă a spus că i s-a reproşat că încearcă să îl defăimeze pe președintele T.A.T.A., considerat un tată model.

Preşedintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor este acuzat de abuz sexual şi în alte două cazuri, de către o nepoată și o fată a unor prieteni de familie.

Sursele judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că atunci când a fost audiat Bogdan Drăghici, acesta a negat acuzațiile ce i se aduc și a spus că acestea reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soție le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua din casă pe fiica lor minoră.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.