Președintele Finlandei a devenit din nou tată, la 69 de ani 1
Președintele Finlandei, tată la 69 de ani
Ultima Ora Externe

Președintele Finlandei a devenit din nou tată, la 69 de ani

Sauli Niinisto, preşedintele Finlandei, a devenit din nou tată la vârsta de 69 de ani, după ce soţia lui, Jenni Haukio, a născut vineri un băiat. Sauli Niinisto este primul deţinător al funcţiei supreme din statul finlandez care a devenit părinte în timpul mandatului prezidenţial, informează Reuters.

„Mama şi bebeluşul se simt bine, potrivit tatălui acestuia, care a asistat la naştere”, precizează un comunicat publicat de Preşedinţia finlandeză.Bebeluşul este primul copil al actualului cuplu prezidenţial din Finlanda. Cea de-a doua soţie a preşedintelui finlandez, Jenni Haukio, are vârsta de 40 de ani.

Președintele Finlandei a devenit din nou tată, la 69 de ani 2

Cei doi s-au căsătorit în 2009, cu trei ani înainte ca Sauli Niinisto să fie ales în funcţia de preşedinte. Prima lui soţie a murit într-un accident de automobil în 1995. Preşedintele finlandez are doi fii din prima căsătorie.

În ianuarie, Sauli Niinisto – un politician cu opinii moderate, cunoscut pentru cultivarea unor bune relaţii cu preşedintele rus Vladimir Putin – a obţinut o victorie categorică în alegerile prezidenţiale, fiind ales pentru un al doilea mandat de şase ani în funcţia de preşedinte al Finlandei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii